Bestil afklaringssamtale

Her kan du bestille en gratis og uforpligtende afklaringssamtale, så du kan høre, om EFT tapping er den rigtige behandling for dig. Det er vigtigt, at du kender alle fordelene ved EFT tapping, så du ved, hvad EFT kan gøre for dig på en enkel og let måde.
Samtalen er gratis & uforpligtende

Det siger mine klienter

“Nete er en dygtig og professionel behandler, som er god til at guide og mærke ind til essensen af ens problemer. Med hende har jeg oplevet at få løst ting, som jeg troede, jeg skulle have med mig resten af livet”.

Christian

“Jeg fandt hurtigt ud af, at EFT ikke bare kunne hjælpe mig med at få styr på mit Trik, men at EFT også kunne anvendes på alle andre af livets områder. Jeg føler virkelig, at jeg har fået tilegnet mig et fantastisk redskab, hvor kun fantasien sætter grænser for dets anvendelse”.

Julia

Jeg havde social angst. Efter EFT: “…den aften var jeg i stand til at tage på en overfyldt restaurant uden at føle mig dårligt tilpas, uden at blive rød i hovedet, og jeg nød faktisk aftenen. Den næste dag tog jeg til et stort shopping center fyldt med folk, og jeg havde det fint. Det tog mig et par dage at komme til at stole på, at jeg var totalt fri”.

Anne

“Access to a menopause expert is absolutely priceless and totally life-changing.”

– Jessamyn, 46